понеделник, 21 март 2011 г.

Цреативе 7-инчни Таблет ЗииО добија Фроио овог петка, 10-инчни модел да следе тај пример

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/creatives-7-inch-ziio-tablet-gets-froyo-this-friday-10-inch-mo/:
Ако вам се деси да буде један од неколико креативног ЗииО таблета корисника, онда имамо добру вест за вас: долазе петак, 7-инцхер ће бити први од Зиио дуа да прими своје Фроио исправку, док његов 10-инчни брат су неки пријатељи корисника Очекује се да ће следити до априла. Дакле, шта је ново? Па, листа укључује и већу подршку језику, нови приступни код опција, могућност да инсталирате апликације на екстерно складиште, као и текст у говор мотор. Када на располагању, можете добити исправку са Цреативе сајта или било таблета "ЗииО простор портала, али у сваком случају, будите слободни да бутер се људи тамо код КСДА-програмерима да шамара неке саће на овим ЗииОс уместо тога.

Наставити читање Цреативе 7-инчни Таблет ЗииО добија Фроио овог петка, 10-инчни модел да следе тај пример

Цреативе 7-инчни Таблет ЗииО добија Фроио овог петка, 10-инчни модел да следе тај пример првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 18:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Креативан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар