понеделник, 21 март 2011 г.

Т-Мобиле одговоре најчешћа питања својих клијената: нема иПхоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/t-mobile-answers-its-customers-most-frequently-asked-question/:
Нема везе практичним Т-Мобиле и АТ & Т, користе различите 3Г бендови, Аппле је немају одобрен сваки договор за проширено дистрибуцију свог телефона, или чињеница компаније АТ & стицање Т Т-Мобиле није подешен да за још годину дана. Одмах реакција на АТ & Т је пристао да купи Т-Мобиле УСА је да питате ", тако да значи да иПхоне долази у Т-Мо, зар не?" Па, у реду. Т-Мобиле је испоручио ФАК на свом сајту информисање купаца о предстојећој транзицији, укључујући и недвосмислено обавештење о иПхоне:
"Т-Мобиле САД и даље самостално предузеће стицање Очекује се да буде завршен за око 12 месеци.. Не нудимо иПхоне-а. Нудимо врхунска уређаја као што је Самсунг Галаки 4Г и ускоро наш нови Сидекицк 4Г".
Тако да решава то (за годину дана, у сваком случају). У међувремену, услуга и обрачуна се неће мењати, а постоји обећање да ће Т-Мобиле уређаја настављају да функционишу као и до сада ни након стицања заврши. Кобно, међутим, компанија не успева да одговори својим питање о ценама промена, наводећи само да ће то част "свих уговорених планова који се уписују у пре промене власништва."

Т-Мобиле одговори Често постављана питања својих клијената већина: Не иПхоне првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 19:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Т-Мобиле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар