понеделник, 21 март 2011 г.

Кинецт држи хирурзи на задатку, Нинтендо је 3ДС може помоћи Оптометристс са дијагнозе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/kinect-keeps-surgeons-on-task-nintendo-3ds-might-assist-optomet/:

Најновија генерација игара гаџета неке трикове диван, а један од нифтиест би могли да обављају помаже области медицине. Мицрософт Кинецт звучао као кандидат за операцију , а овог месеца стварног живота хирурзи су заправо ставите га за коришћење - Сунниброок болници у Торонту, Канада намештени за Ксбок 360 дубину фотоапарата на рачунар његове медицинске слике. Сада, лекари не морају да се рибати да манипулишу МРИ скенера, или чак постави надничар на задатак - Уместо тога, они једноставно подижу крвавих рукавица, и зароните у дигиталне слике са таласа десни руке.

У међувремену, америчка Оптометриц Удружење је проширила на првобитни похвале за Нинтендо 3ДС, рекавши аутостереосцопиц 3Д руке "може бити божји дар за препознавање децу млађу од 6 који је потребна визија терапије." Иако Нинтендо упозоравајуће налепнице је првобитно потицао мало страх код родитеља, организација каже да ко може да искуство не 3ДС до свог пуног потенцијала да деца имају слабовидости (или неки други вид поремећаја), који се може лакше третирати раније је ухваћен, мада један лекар интервју Асошијетед прес тврди да су деца са амблиопија можда не знају шта недостаје да почне са - тако да не мора да очекују лек, народе.

Кинецт држи хирурзи на задатку, Нинтендо је 3ДС може помоћи Оптометристс са дијагнозе првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 07:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце АП , канадски штампу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар