петък, 10 юни 2011 г.

Кудо Тсунода нам не говори нешто о оперативном систему Виндовс 8 подршку за Кинецт

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/kudo-tsunoda-doesnt-tell-us-a-thing-about-windows-8-support-for/:
Мицрософт нас је замолио да одустане од на Е3 за ћаскање се генерално идентификована "Ксбокс извршне власти," Замислите наше изненађење када смо пронашли Кудо Тсунода крије иза врата број шест. Ношење својим потписом нијансе, Кудо нам је дао кратак прајмер о томе шта чини Кинецт сјајно, или бар тешко потврда Кинецт Забава Лабс-а. Иако са сигурношћу можемо копати мало величине справе Забава Лабс-има да понуди, ми смо желели да копају дубље - - да ли ће Кинецт хардвер икада бити интегрисан у другим уређајима? Било планове за 3Д праћење Мицрософт камера и Виндовс 8? Кудо је дао све од себе да храни наше прождрљив апетит за одговоре.

Није било лако на лошим Кудо, наравно - више него када смо га видели у свом поглед лонгингли Вранглер, пријатељске односе са јавношћу Реп вођења га из просипање зрна на шта превише страшан. Прескок о програму Виндовс 8 и Кинецт произвела један такав поглед, и док наш човек врло лако је предложио да Мицрософт нема више од игре - а то дуал камера телефон могу почети да се појављују на другим уређајима - Биг М нису имали ништа да саопшти у тог времена. Кудо је даље да кажем, међутим, да можемо очекивати да видите нове, иновативне "Ох, Боже мој, ја не могу да верујем Кинецт може да уради је да" искуства на Е3 из године у годину, наводећи ове године Уводно за неке новије примере. Иако нисмо могли коаксијалног било цурења о Ксбок или Кинецт наследници из човека, то је добро видети Мицрософт наставља посвећеност унапређивању платформу.

Кудо Тсунода нам не говори нешто о оперативном систему Виндовс 8 подршку за Кинецт првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 19:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар