петък, 10 юни 2011 г.

Деадмунд Да ли је у праву: Плејстејшн Премести и 1:1 мачевање, руке-у (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/deadmund-does-it-right-playstation-move-and-1-1-swordplay-hand/:
Средњовековни потеза: Деадмунд'с Куест може бити изграђен на мини игре механике године за спорт последња шампиона, али је целина већа од збира својих делова. Ми ударио се компаније Сони на Е3 2011 да видим да ли би Деадмунд ван ограде Џедаја у дуелу 1:1 мачевање и на шинама битку. Оно што смо открили је изненађујуће одговоре. Деадмунд се ради на унапред подешен пут, гегајући свој пут кроз костур испуњен касарне аутоматски. Деадмунд на екрану мач упарен наше штапић опремљене зглоб је сваки потез, прецизно сечење Скелетор Ваннабес било који начин смо видели стане. Постизање иза наших леђа Премести контролер нам повуците виртуелни стрелицу из тоболац, или смо могли да бирају да пошаље момака од бацајући бацањем звезде.

Ако се на екрану сласхфест заостаје наше физичко сечење на било који значајан начин, нисмо обавештење - били смо сувише заузети љубави Премести је брзо време одзива. Брже љуљашке произвела "јачи" у игри мач напада, или лети даље схурикенс. Прошле године на Е3 смо оптужени ПлаиСтатион Премести само лајсни изван трик-земља, али тешко да се расправљамо са 1:1 Мотион Цонтрол ово одговара. Хоће Деадмунд потез компаније Сони Лоллипоп предлог да пред трку за контролу покрета? Вероватно не на своју руку, али је и даље сјајно видети ово технологије у свом најбољем издању. Погледајте наше руке на плаитхроугх Видео након паузе да бисте видели акцију за себе.

Наставити читање Деадмунд Да ли је у праву: Плејстејшн Премести и 1:1 мачевање, руке-у (видео)

Деадмунд Да ли је у праву: Плејстејшн Премести и 1:1 мачевање, руке-у (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 17:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар