петък, 10 юни 2011 г.

Ви-Фи синхронизације програмера каже да је "прилично шокиран" сличним Аппле-Ви-Фи синхронизације функција

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/wi-fi-sync-developer-says-he-was-fairly-shocked-by-apples-sim/:
Бежично синхронизовање смарт телефон је тешко нова идеја, али је програмер Ви-Фи синхронизацију апликација за ИОС уређаја очигледно мисли да Аппле-ов као нова функција у ИОС 5 - такође зове Ви-Фи синхронизације - је само мало превише близу свог за комфор. Као што можете сетити, Грег Хјуз поднео "Ви-Фи синхронизације" апликације за Аппле на Апп Сторе-усвајање још у мају 2010, а био је на крају одбачена, али не пре него што каже да је речено да су Аппле инжењери "импресиониран" Његовим напорима - Он је тада направио апликацију на располагању у Цидиа продавници, где је био преузет више од 50.000 пута по $ 10 попа. То је очигледно раде ван сасвим у реду за њега све до ове недеље, када каже да је "прилично шокиран" да бисте видели Јабука објави Ви-Фи синхронизације функција у своје ИОС 5, заједно са познатим изгледа икона. Хјуз је отишао на рећи Региструј се да је био "изненађен" по сличности, али он није понудио било какве индикације да планира да погурају питање било даље.

[Хвала свима који су послали ово у]

Ви-Фи синхронизације програмера каже да је "прилично шокиран 'сликар сличан Аппле-Уи-Фи синхронизације функција првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 22:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Региструј се | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар