петък, 10 юни 2011 г.

Ксфинити Почетна Сигурност чини Хоме праћење и управљање Цомцастиц (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/xfinity-home-security-makes-home-monitoring-and-management-comca/:
Изгледа као Цомцаст суђење балон је био нешто успеха, а сада фирма је најавио да ће његова Ксфинити Почетна службе безбедности бити гранања се даље Хјустон у руку аларме, пригушено лампе и држе наказе кућне аутоматизације процењује на спортске резултате у додатних шест тржишта (укључујући и Филаделфији, Портланд, Џексонвил, Сарасота / Напуљ, Цхаттаноога и Нешвил). Поверед би иЦонтрол Мреже " Отворени за кућну аутоматизацију и сигурност платформе, пакете се крећу од $ 40 месечно, а функцију уживо видео надзор, осветљење и контрола климе, противпровални и противпожарни надзор, и још много тога - преко тоуцхсцреен интерфејса, веб портала, и иПхоне Апп. Сада и ви можете ставити безбедност ваше породице у истом руке које доносе Гиллиган острво у свој дом! Видео клип, ПР палооза после паузе.

Наставити читање Ксфинити Почетна Сигурност чини Хоме праћење и управљање Цомцастиц (видео)

Ксфинити Почетна Сигурност чини Хоме праћење и управљање Цомцастиц (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 18:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цомцаст | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар