петък, 10 юни 2011 г.

Санио Енелооп батерије проширује понуду са Про за више снаге, плус за мање топлоте

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/sanyo-expands-eneloop-battery-offerings-with-pro-for-more-power/:
Ако волите Санио све-тако-практичне Енелооп пуњиве батерије, биће вам бију са две АА најновијим додацима. Прво на батерије 2400мАх Енелооп је Про, то је учитан са двадесет и пет процената више него сока стандардни модел, и савршено одговара вашој моћи-Никон Спеедлигхт дренажу - не толико тезак као 2.500 мАх КСКС серије , ипак. Премештање на следећу место је Енелооп плус, који додаје позитивни температурни коефицијент термистора - отпорник који спречава Баттс да дођу до коже-пакленој врућини нивоима у играчкама Кидс ". Блазинг Хелло Китти неко? Оба пакета ће се појавити у две или четири, али и као снопови са пуњачем. Становници Јапана моћи ће да покупи батерије на различитим тачкама ове године, али поред ¥ 1,260 (око $ 15) ПРО два пакета, цена остаје отворен. Ако ваша срца туку као Пинк Бунни је бубањ, проверите везу извор испод за детаље и неке фенси инфограпхицс.

Санио Енелооп батерије проширује понуду са Про за више снаге, плус за мање топлоте првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 02:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце САНИО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар