петък, 10 юни 2011 г.

Енгадгет Примед: Шта је НФВ, и зашто ми бринемо?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Припремити иде у дубину на тецхнобаббле чујете на Енгадгет сваки дан - што копају дубље у тему историје сваког и како то користи наше животе. Тражите да предложи комад технологије за нас да се пробије? Кап нам линију на припремити на * * * Енгадгет давт * Ср.

Енгадгет припремити

Увођење Гоогле-новчаник осетили мало превише добро да буде истина, зар не? То је магично, попут технологије еквивалент извлачи зеца из шешира. У стварности, тек иза плаћање путем мобилног телефона је још од 2003 на знатно мањој мери користи у близини-Фиелд Цоммуницатионс , познатији као НФЦ. Идеја која стоји иза Новчаник (између других услуга, као што је ИСИС) је бесконтактно плаћање - користећи свој телефон као кредитна картица - и само један од много начина НФВ може бити корисно у свакодневном животу. У ствари, ми само стругањем површине оно што је теоретски могуће.

Гоогле је дефинитивно није прва компанија која је површно у НФЦ, али изгледа да се спремала и спреман да гура напред Тецх усвајање на брзим темпом са појавом новчаник и понуде . До сада су вруће угљевљу, али ако пожара ће почети, неко мора да баци монолитних неколико новина као дрво за потпалу - и Гоогле добровољно. Али оно што је добро НФЦ-ако је само акроним који узрокује наше очи да се глазура преко? Је Ел Гоог једини подстрекач? Након паузе ћемо се фокусирати на оно што НФЦ је способан, и зашто га желимо на наше телефоне чим јуче.

Наставити читање Енгадгет Примед: Шта је НФВ, и зашто ми бринемо?

Енгадгет Примед: Шта је НФВ, и зашто ми бринемо? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар