петък, 10 юни 2011 г.

СтеелСериес Диабло ИИИ слушалице и миша: Демон убија смисао за вашу лобању и десктоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/10/steelseries-diablo-iii-headset-and-mouse-demon-slaying-flair-fo/:
Наравно, има доста велике игре Гоодиес да се нађе на поду на Е3 , али неке од најбољих ствари је много теже наћи. На пример, СтеелСериес ' нови Диабло ИИИ миш и слушалице, које су откривене на нас када су били прототип уређаја извукао из ранца. Слушалица поседује исти 50мм драјвери, увлачи бум микрофон, и изнад главе суспензије дизајн својих Сибира В2 стаблемате, али додаје неке злокобне изгледа дизајн туеакс. Ове боце долазе убијен у мат црне боје са акцентима црвене лаве (која се може искључити), добијена од 18 ЛЕД диода, као и Матцхинг црвена екстерни звучник решетке. Ту је оплетен кабл који се прикључује на ваш Мац или ПЦ-јем преко УСБ-а.


Добили смо да видимо Диабло ИИИ миша, као и нашао га спортских дволичан дизајн сличан СтеелСериес Ксаи . Њена спољашњост је црн Цлоакед у глатке, меке на додир црне пластике сребрне племенских спортским детаљима, а блистав Ембер Диабло ИИИ лого и исећи око померање точка. С обзиром на Диабло'с клик срећан игре, Стеелсериес дао миша јак Омрон прекидачи који су добри за 10 милиона преса (који је подржан од стране пет година гаранцију). Сви они прате кликове по обичају драјвер који такође омогућава корисницима да прилагодите распоред тастера показивача је превлачењем и отпуштањем карактер специфичне команде дугме по вашем избору. Сада када је ваш апетит је вхеттед са описима дизајн, овде су детаљи да је најважније: миша ће коштати $ 69 и $ 119 слушалице када СтеелСериес почиње продаје их на БлиззЦон у октобру.

Няма коментари:

Публикуване на коментар