понеделник, 4 април 2011 г.

Еволуце издања Кинецт бази "Уин и ја" гест интерфејс за Виндовс 7

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/evoluce-releases-kinect-based-win-and-i-gesture-interface-for-wi/:
Већ смо видели Еволуце играчку око са коришћењем Кинецт за контролу оперативном систему Виндовс, али сада је узети ствари један корак даље са својим новим "Уин и ја" софтвер, који обећава да пусти било кога се исто уз минималан напор. Који долази у оба Хоме Едитион који нуди гест контрола за Виндовс 7 себи, као и Медија центра и других апликација (које могу бити посебно корисни за кућни биоскоп), као и Бусинесс Едитион који је очигледно додаје неке додатне контроле специјално прилагођене за Мицрософт Канцеларија и ПоверПоинт посебно. Шеф у прошлости пауза за кратак видео снимак демонстрације, и ударио се на линк испод чворуга софтвер ако сте заинтересовани - Хоме Едитион ради 20 €, односно нешто мање од $ 30 (Кинецт није укључена, очигледно).

Наставити читање Еволуце издања Кинецт бази "Уин и ја" гест интерфејс за Виндовс 7

Еволуце издања Кинецт бази "Уин и ја" гест интерфејс за Виндовс 7 је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 09:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Довнлоад Скуад | Соурце Еволуце | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар