понеделник, 4 април 2011 г.

Сони Ховард Стрингер потврђује саће таблету у САД до лета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/sonys-howard-stringer-confirms-honeycomb-tablet-in-us-by-summer/:
Спремни за укус слатког саће Таблет са Сони обрт ? Боље би било - Јапан Никкеи је извршни директор компаније Сони цитира, сер Хауард Стрингер, рекавши да компанија први Андроид 3,0 таблета ће бити у продаји до краја лета. Још боље, то ће поп-за малопродају у САД прво, наводи се у извештају. Ова линија се лепо са пријављених септембра лансирање ПлаиСтатион Овлашћени Тегра 2 "С1" Таблет карактерише да је јединствени "преломити" дизајн смо први пут говорили о томе поново у фебруару. Или ће се С2 на преклоп ? Ко зна, Хауард се не говори. Нови Таблет достављач је очигледно изговорио на исти догађај, где Хауард проспе пасуљ о плану Аппле користи Сони сензоре . Хајде хаубица, напустио досадан и само изаћи са вам безобразан велшки Минк.

Сони Ховард Стрингер потврђује саће таблету у САД до лета првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 05:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар