понеделник, 4 април 2011 г.

ВиевСониц ВиевБоок 730 7-инчни Таблет Андроид хитова ФЦЦ, добија потпуно срушен лечење

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
ВиевСониц ВиевБоок 730, 7-инчни ВиФи таблета, хитова ФЦЦ, добија потпуно срушен лечење
То није ВиевПад 7 и сигурно је да не изгледа овако седам-инчни Вилд Цхилд било, па шта гледате је из неке друге ставке ВиевСониц, е-читача усмерена ВиевБоок 730. То је седам-инчни Таблет са ВИФИ спортским ХДМИ излаз и мицроСД унутра Знамо да је покренут Андроид и, док тачан укус остаје да се види, на основу блокаде екрану приказан у ручном уређају ИТ не гледа као ВиевБоок 730 е не следи Ицониа картица А100 као један од ретких седам инцхерс да се љуља саће. Андроид 2.Кс изгледа да се на Етикета за сада. Осим тога, то аутоматски говори о копирању датотека АПК у околини да се инсталира апликација, чинећи Андроид Маркет укључивање звука мало сумњиво, превише. Све што треба да изједначе на ниске ниске цене, али таква очекивања нису никад сигурне на овом свету.

ВиевСониц ВиевБоок 730 7-инчни Таблет Андроид хитова ФЦЦ, добија потпуно срушен третман првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Затз Нот фунни | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар