понеделник, 4 април 2011 г.

редсн0в унтетхеред Јаилбреак за ИОС 4.3.1 издат за Виндовс и ОС Кс нема иПад 2 подршке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/untethered-jailbreak-for-ios-4-3-1-released-for-windows-and-os-x/:
Ако сте чекали лепо, једноставно бјекство из затвора решење за ИОС 4.3.1, онда је данас ваш срећан дан: Дев-Теам недавно објавио редсн0в 0.9.6рц9 и за Виндовс и ОС Кс, што нам омогућава обичним смртницима да ослободимо наше подржаних уређаја - иПхоне 3Г, 4 (ГСМ), иПод Тоуцх 3Г, 4Г, иПад 1 и Аппле ТВ-2Г - уз неколико једноставних кликова. Авај, постоји неколико упозорења: иПад 2 није подржана овде, као Цупертино је некако успео да пооштри своје безбедности за одбрану од хакера (за сада) и ултрасн0в корисници такође је речено да виси док не постоји чврст Закрпа компатибилности - Дев-Теам ће најавити на Туиттер када то постане доступан. Што се тиче оних који имају право на ову нову Бјекство из затвора, преко главе до тима веб развој за преузимање везе, и уверите се да имате одговарајући ипсв фајлове згодан као и - можете их наћи на више од иЦларифиед или на своје омиљене претраживача .

[Хвала свима који су послали ово у]

редсн0в унтетхеред Јаилбреак за ИОС 4.3.1 издат за Виндовс и ОС Кс нема иПад 2 подршком првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 01:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дев-Теам | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар