понеделник, 4 април 2011 г.

Рубе Голдберг машине да се поставе нови светски рекорд, родити апокалипсе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/rube-goldberg-machine-to-set-new-world-record-bring-forth-apoca/:

Ако никада нисте видели успон и пад човечанства као рекли низ ременица, полуга, и ЦО2 ракете, сада је ваша шанса - тим Пердју инжењери су направили чудна који не само да говори историја света кроз краја дана, али је такође кандидат за највећи светски Рубе Голдберг машине. Пурдуе тима "Тиме Мацхине" "каталога историје диносауруса, рат, а Н Ролл Роцк 'пре него што је коначно кулминирало у пакао катаклизмичне и еффлоресцент обнове у 232 корака - тесно победивши претходни рекорд од 230 које је поставио Ферис Државном универзитету у 2010 . Импресивно, али не и званично "највећи светски" још увек - тим је подношење видео беспрекоран трче Гинисову књигу светских рекорда да верификује историјски тхингамајиг, надамо се екинг победу са два корака олова.

Рубе Голдберг машине да се поставе нови светски рекорд, родити Апокалипса првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 19:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Реддит | Соурце ПурдуеУниверсити (ИоуТубе) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар