понеделник, 4 април 2011 г.

Улога за Гоогле $ 900 милиона долара за компаније Нортел патентним портфолио, да ли ће га користити као штит против патента тролови

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/google-bids-900-million-for-nortel-patent-portfolio-will-use-i/:
Гоогле и Нортел сагласили су се на кнежевски сума од $ 900 милиона за почетак "мамац" на аукцији - коме изван странке су још увек слободни да надмаши Гоогле понуду - за стицање патента, а велике компаније Нортел портфолио. Продаја долази као део друштва стечајног селлофф друго и обухвата око 6.000 патената и патентних пријава, које обухватају и жичне и бежичне комуникације, полупроводници, подаци умрежавања, глас и Интернет - иде толико далеко да чак и додир на веб претрагу и друштвено умрежавање. Ствар је, Гоогле није стварно заљубљени са овим ситнице интелектуалне својине у износу од скоро милијарду долара. Не господине, прилично горак блогу из компаније јутрос чини сасвим јасно да Гоогле делује у циљу да ојача своје интелектуалне својине библиотеку и да се "створи одвраћају другима да тужи . " Оба Андроид и хрома се косо помиње у саопштењу Гоогле, као користи од потез, који би требало да буде завршена до јуна ове године чека друге понуде и регулаторних одобрења.

Наставити читање улога за Гоогле $ 900 милиона долара за компаније Нортел патентним портфолио, да ли ће га користити као штит против патента тролови

Улога за Гоогле $ 900 милиона долара за компаније Нортел патентним портфолио, да ли ће га користити као штит против патента тролови првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 12:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | Соурце Званични Гоогле блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар