понеделник, 4 април 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: Обновљиви уметност додирује небо, електрични Ауди ТТ, и криогени енергије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/inhabitats-week-in-green-renewable-art-touches-the-sky-an-ele/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Ове недеље Инхабитат видео пројекте обновљивих извора енергије полетети широм света као Кенија је најавио изградњу највеће фарме ветрењача у Африци и тим Грузије Технологија истраживача развила срце напаја нанобаттери које могу да напуним своје гаџете у покрету. Такође смо сазнали да мешавину слане и слатке воде у естуара могао да обезбеди за 13% од светске моћи потребама, а ми смо је у дубину поглед на криогене енергетског система која производи струју из Течни ваздух. На крају, приказан фотографа Мича Епстајн је Хаунтинг фотографија "Америцан Повер", који је недавно добио награду Пикте награду.

Такође је епска недеље архитектуре као Прицкерове награде - највишег архитектура свету част - додељена је португалски архитекта Едуардо Соуто де Моура . Такође смо видели високе технологије соларних облакодер са ума-савијање таласаста фасада раст у Сеулу, а ми заједничке визије за 15 небодера будућности - из вертикалног фарми до контејнера куле и градове за бушење нафте.

Коначно, ове недеље смо видели светлу будућност зору за зелену превоз као тим студената представила Хипер-модификовани електронски Ауди ТТ који се напаја соларном енергијом. Такође смо сазнали да Европска унија разматра забрану гасова аутомобила до 2050 , а ми је поглед на нову базу података Мицрософт који вам говори најјефтинији место да напуните ЕВ. Последње, али не и најмање важно, ми смо вам донели 10-седишта педале-поуеред странке бицикл , а ми указао на модерним ЛЕД осветљењем јакна дизајниран да задржи бициклисти безбедно ноћу.

Инхабитат је недеља у Греен: Обновљиви уметност додирује небо, електрични Ауди ТТ, а криогени енергије првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 21:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар