понеделник, 6 декември 2010 г.

Micron вгражда за коригиране на грешки в чипове флаш памет, го нарича ClearNAND

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/micron-embeds-error-correction-in-flash-memory-chips-calls-it-c/:
В твърдо състояние съхранение е фантастично неща, трайно и светкавично бърз, но си имат своя справедлив дял от странности - бита се провали, страници запълнят, и клетките се влошава с времето. Обикновено, тежестта е в силен контролера, за да се погрижат за вашето устройство и се уверете, че продължава доброто дълго време (което е защо марки като SandForce може да направи пауза или едно SSD), но тя изглежда като Micron планира да отнеме част от тази отговорност с новите си чипове ClearNAND. Казано по-просто, като всеки модул памет ClearNAND има вградена в двигателя, 24-битова корекция на грешката, така че хост контролер ви диск не е задължително да рамото, които се зареждат, както и да се съсредоточим върху полезни неща - да си данни, доставени със скорост, която би заличат традиционните твърди дискове. Micron казва, че новите чипове са на разположение в момента в 25-нанометровият размери . Искате ли по-техническо накратко? Хит на нашите по-връзка покритие да чуят това, което би могло да означава това за грешка, застрашени бъдещето на средата. PR след почивката.

Продължавам четене Micron вгражда за коригиране на грешки в паметта на флаш чиповете, го нарича ClearNAND

Micron вгражда за коригиране на грешки в паметта на флаш чиповете, го нарича ClearNAND първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти Декември 2010 18:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PhysOrg | източник Микрон | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар