понеделник, 6 декември 2010 г.

ASUS E600 WP7 смартфон спира от FCC, вероятно предназначени за AT & T

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/asus-e600-wp7-smartphone-stops-by-the-fcc-possibly-destined-for/:
ASUS E600 WP7 плоча спира от Федералната комисия по комуникациите на път да AT & T магазини
ASUS определено беше един от първите играчи, за да получите всички развълнуван за Windows 7 Телефон , но и освобождаването OS дойде и си отиде всичко, което са били оставени без беше няколко blurrycam снимки и малко видео от четири-инчов плоча от дружеството. Сега имаме още по-малко от ласкателно снимки, но те идват от много твърди източник: на FCC . Любопитно е това подаване датира от април, а включването на Garmin Asus брандиране на адаптера за променлив ток е друг индикатор, че този телефон идва от по-ранен час . Ние чуваме слухове на този етап, че този телефон може всъщност никога не видите съобщение на дребно, че това е вече само на стенда за бъдещите модели, но ако това се появи на пазара на дребно е най-вероятно ще бъде сгушена в най-AT & T магазини. Ако всички искат достатъчно силно, може би най-накрая ще намери своя път.

ASUS E600 WP7 смартфон спира от FCC, вероятно предназначени за AT & T първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти декември, 2010 година 07:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink WMPoweruser.com | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар