понеделник, 6 декември 2010 г.

Vizio и OnLive обмисля абонамент видео услуги за следващата година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/vizio-and-onlive-mulling-subscription-based-video-services-for-n/:
Тъй като, ако не сме вече знаете, че видео по поръчка е нов горещ билет, "Уолстрийт джърнъл" днес съобщава, че още няколко компании са готови да се хвърлят шапките си на ринга. OnLive, на облак игрални парвеню , потвърди намерението си да предложи създаване на абонамент филм стрийминг услуги в даден момент следващата година, като HDTV продавач Vizio се казва, че също се търсят в своите възможности. Това, което прави тези нови момчета интригуваща (като изключим факта, че Vizio продава много телевизори в САЩ) е общото чувство сред медийните компании, които Netflix нараства неприятно голям и трябва да се разнообразяват далеч от. Е, каквото и да става, нито ние, нито съдържание на дистрибуторите трябва да бъдат завързани за избор VOD дойде 2011 година. Хит на източник на някой по-обширен поглед върху сегашната ситуация.

Vizio и OnLive обмисля абонамент видео услуги за следващата година, първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември 2010 год. 04:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар