понеделник, 6 декември 2010 г.

Sprint Nextel постепенното премахване на идентичността мрежа, избира доставчик за $ 5б проект разширяване на мрежата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Изглежда, че Motorola i1 , определени Android (не на снимката горе) ще остане като най-висш клас телефон Nextel все по - Sprint обяви, че е постепенно премахване на идентичността на мрежата някъде през 2013 г., тъй като започва нов 4-5000000000 долара повишаване проекта мрежа наречен "Мрежа Vision". Ние се очаква това за известно време - на Sprint / Nextel сливането е обхваната от абонат загуби и слуховете за раздялата на години - но това е първият път, когато бях намерила една дата. Спринт на пускане в действие на бутон за разговор по своя собствена мрежа в подкрепа на 10,6 милиона Nextel клиенти, но ние не разполагат с график за които все още. Sprint също обяви за продавачите мрежа Vision: Alcatel-Lucent, Samsung и Ericsson ще се справи с всеки регион и да бъде натоварена с разширяване и подсилване на Sprint съществуващите 1900MHz 3G мрежата, докато закупуване на 800MHz, 1900MHz, и 2.5GHz спектър за използване в бъдеще. Интересното е, че Sprint определено хеджиращо своята WiMAX залози малко - то може да актуализира своите нови съоръжения към LTE със смяна в бейсбенд карта и издаване на софтуер парче, което със сигурност дава на някои 4G гъвкавост следва да Clearwire не дърпам неща заедно . Ще видим какво ще се случи - победен е заявила някои ходове.

Sprint Nextel постепенното премахване на идентичността мрежа, избира доставчик за $ 5б ъпгрейд проекта мрежа първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Дек 2010 13:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник USA Today , Жестока Wireless | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар