понеделник, 6 декември 2010 г.

Федерална Wi-Net законопроект предлага femtocell и WiFi избухлив във всяка федерална сграда

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/federal-wi-net-bill-proposes-a-femtocell-and-wifi-hotspot-in-eve/:
Ето един начин да се определи на криза спектър : създаване безжични базови станции и WiFi горещи точки по всеки един от 9000 сгради в момента, притежавани и експлоатирани от САЩ Общи услуги администрация. Тази идея, заедно с предложението, че подобни инсталации да стане задължително във всички бъдещи федерални структури, е пусната пред Сената на САЩ този петък. Това е заяви, че инсталирането femtocells на тези места ще се подобри прием на закрито, облекчаване мрежа товари в натоварени райони, както и разширяване на достъпа за по-селските локали. Повсеместно WiFi рутери, от друга страна, едва ли изисква обосновка след това "здрав разум", но трябва да сте наясно, че Федерална Wi-Net законопроект също пита за $ 15 милиона бюджет за изпълнение на преоборудването и бъдещи инсталира.

Федерална Wi-Net законопроект предлага femtocell и WiFi избухлив във всяка федерална сграда първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти декември 2010 г 01:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Hillicon долина | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар