понеделник, 6 декември 2010 г.

Нюйоркския университет проф. пръчки камера на гърба на главата му, точно както бе обещано (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/nyu-prof-sticks-camera-on-the-back-of-his-head-just-as-promised/:
Помниш ли, когато родителите ви казали, че са очи на гърба на главите си, и част от вас иска да вярвам? Е, Нюйоркския университет професор и художник Wafaa Bilal наскоро, че направи , въпреки че това не е толкова постоянен както очаквах - това е подвижна dealie, поставена на титанов табела имплантирани в задната част на черепа му. В резултат lifecast получава влее в чанта на негова страна, които ще бъдат използвани в неговото изкуство проекта I трети в Mathaf арабски музей на модерното изкуство на 30 декември ... но трябва да бъде в състояние да се промъкнем поглед на изображения в сайта си само с малко повече от седмица. Нито дума от това дали той също така ще кука на целия комплект на някои сладки очила LCD . Ето надявайки се. Видео след почивката.

Продължавам четене Нюйоркския университет проф. пръчки камера на гърба на главата му, точно както обеща (видео)

Нюйоркския университет проф. пръчки камера на гърба на главата му, точно както бе обещано (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември, 2010 г 00:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Daily Mail | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар