понеделник, 6 декември 2010 г.

Slow Down ап забавя песните си, докато не забавят колата си (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/slow-down-app-slows-down-your-tunes-until-you-slow-down-your-car/:
Slow Down ап забавя песните си, докато не забавят колата си (видео)
Ускоряване е лесно да се направи, и като не го или с някой друг в колата, която заяждането за него действително може да помогне. Какво да направя, ако майка ви не е на разположение? Вижте Slow Down в App Store . Това е продукт на белгийската OVK организация, родителите на деца убити при пътнотранспортни произшествия, и тя е много проста идея: ако шофираме твърде бързо, това забавя музиката си, както е показано по-долу. Кръст границата и си огромен удар се минава през меласа, но се върна на юридическо скорост и lilting върхове Joanna Newsom спрем да звучи като зъл оплаква зомби е. Ние не сме напълно сигурни дали приложението работи извън родната земя, в този момент, и като знаем колко ненадеждни посочените ограничения на скоростта в навигационния софтуер са склонни да бъдат не сме сигурни, че искам. Но, ако имате лошия навик да не може да отстрани, това безплатно приложение може просто да помогне.

Продължавам четене Slow Down ап забавя песните си, докато не забавят колата си (видео)

Slow Down ап забавя песните си, докато не забавят колата си (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември 2010 год. 09:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Killer новоосновани | източник OVK забавяне | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар