понеделник, 6 декември 2010 г.

Hertz да започне отдаване под наем на изцяло електрически Smart Fortwo EDS през следващата седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/hertz-to-start-renting-all-electric-smart-fortwo-eds-next-week/:
Тя не може все още в размер на голяма част от пробив в пълноценната му флота на компанията на превозни средства, но Hertz току-що обяви, че ще започне отдаване под наем на Smart Fortwo Electric Drive превозно средство на 15 декември, което следва последните съобщения, че скоро ще започне да предлага на изцяло електрически Coda Седан и Nissan Leaf на някои пазари. Както може да се очаква обаче, че Smart ED ще бъде донякъде ограничен в наличност, с Сан Франциско, Ню Йорк и Вашингтон са единствените места, включени в първоначалното въвеждане, и нито дума за всички допълнителни места за следване. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Hertz да започне отдаване под наем на изцяло електрически Smart Fortwo EDS през следващата седмица

Hertz да започне отдаване под наем на изцяло електрически Smart Fortwo EDS следващата седмица, първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти декември 2010 година 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Autoblog Зелени | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар