понеделник, 6 декември 2010 г.

Софтуер клавиатурата се появи в WebOS 2.0, мечтае за шисти телефон Palm процъфтява

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/06/software-keyboard-pops-up-in-webos-2-0-dreams-of-a-palm-slate-p/:
А клавиатурата софтуер може да звучи анатема за Palm, с богатата си история прекрасни клавиатури QWERTY, но вие трябва да се чувства, че е смешен, това, което с приемането на свобода на потребителите на устройства и шисти, нали знаете, на икономиката в наши дни. Е, след кратка история на съвети в WebOS 2.0 "и код и дълга история на хакове , пълен на Palm развита софтуерна клавиатура е бил открит в корабоплаването WebOS 2.0 устройства. Нужен е малко по-рязка и рестартиране, и очевидно това е бъги, както и, о, и вие трябва да използвате физическа клавиатура за въвеждане на възможността за неучастие + Sym + K команда, която отваря виртуални бутони. Въпреки това, нито един от тези недостатъци ще ни пречи да се очертае гладък, тънък телефони шисти в нашите дневници, превода, че занижени елегантност на предприсъединителните 2 в един екран с преобладаващо форм-фактор с нашите необуздано въображение, напускащи Предварително е нечетлив хардуерна клавиатура в миналото, както ние спринт в славно бъдеще на материални WebOS 2.0 пазарен дял и може би с резба ап имейл или нещо такова. За съжаление, ние сме готови. Вижте видео на клавиатурата в действие, докато ние избършете лигавене на разстояние от нашата брадата.

Продължавам четене софтуерна клавиатура се появи в WebOS 2.0, мечтае за телефон Palm шисти процъфтява

Софтуер клавиатурата се появи в WebOS 2.0, мечтае за телефон Palm шисти процъфтява първоначално се появи на Engadget на Пон, 6-ти Декември, 2010 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PreCentral.net | източник WebOS вътрешни (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар