понеделник, 6 декември 2010 г.

Comcast интернет в Средния Запад, DNS сървъри, за да виня отново

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/comcast-internet-down-in-the-midwest-dns-servers-to-blame-again/:
Deja Vu всичко се повтаря ? Не съвсем - този път това Минесота, Мичиган, Илинойс и Индиана и усещане на болка, не интернет Comcast, се казва в орляк на Типстъри и поредица от официални туитове ComcastCares. Както и преди, корекция е сравнително лесно, стига да знаете как да превключите ръчно DNS - само да поставите компютъра на публичен сървър на име на домейн (като Google е най-8.8.8.8 и 8.8.4.4, но има много други) и неща, следва отново да се маршрута за секунди апартамент. Приятелите не се оставяйте приятели отида, без връзка, така че ако познавате някой, който най-вероятно засегнати, но няма да разберем какво не е наред, докато не е станало твърде късно, защо не ги застреля текстово съобщение или нещо, което да споделят поправи?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Comcast интернет в Средния Запад, DNS сървъри, за да виня отново първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември, 2010 22:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник @ ComcastCares (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар