понеделник, 6 декември 2010 г.

LimeWire онлайн магазина избледнява, LimeWire за споделяне на файлове услуга войници

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/limewire-the-online-store-fades-away-limewire-the-file-sharing/:
Разпореждане поръчки Limewire да деактивирате "всички функции," компания обеща да продължи да работи ... някак си
В това, което без съмнение ще бъде задържан като ярък пример за ирония през следващите месеци и години, изглежда, че RIAA успя да изключи LimeWire ... но само правното част. В LimeWire Store, които законно продават музика онлайн, ще съобщенията приключи на 31 декември, а на самото място се посочва, че тя няма да се приемат нови клиенти от сега нататък. Къде, о, къде ще хора да си цифрова музика, а? Някои може да отиде връщам към тях filching използване LimeWire е партньорска към партньорската, с който всъщност не са смачкани от разпореждането . Да, двоен групата издава LimeWire Pirate издание на миналия месец, версия на оригиналния клиент P2P Gnutella с всички жилки се подувам и функционалност премия включено, което е очевидно получава така, добре дошли на приема в споделяне на файлове общност, че Lime Group смятат, че трябва да издаде за прекратяване на и-се откаже на тези, разпространение на софтуер. Йо-хо, йо хо ...

LimeWire онлайн магазина избледнява, LimeWire за споделяне на файлове войници услуга първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти 12 2010 21:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Изтегляне Squad | източник All Things D , LimeWire Магазин | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар