понеделник, 6 декември 2010 г.

Шенжен netvertible обръща капака, маймуни Dell Inspiron Duo с дни, за да резервни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/shenzhen-netvertible-flips-its-lid-apes-dell-inspiron-duo-with/:
Ако си мислиш, на Inspiron Duo ще бъде само netvertible да има гладък въртящ екран, помислете отново - с по-малко от три месеца , тъй като дизайнът на Dell дебютира и десет ден, докато не кораби , които улавят врати дизайна са копирани от притурка гиганти Шенжен. Този път, това не е очевидно KIRF , но не е и ужасно мощен малък компютър - при Dell най-малко опит за да се разкрия с двуядрен N550 Atom процесор, 2GB оперативна памет и Broadcom Crystal HD чип, тук ние не търсим на по-изгодна, мазе нетбук с всички обичайни заподозрени (Atom N450, 1GB RAM, 120GB твърд диск, Intel GMA 3150) и това, което изглежда като една малка оптичен тракпад. Най-малко тя има капацитивен екран! Нито дума за това кога и колко можете да очаквате да платите, ако обръщане bezels са си нещо.

Шенжен netvertible обръща капака, маймуни Dell Inspiron Duo с дни, за да резервни първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти Декември 2010 година 19:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MIC Gadget | източник Newpad.cn | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар