петък, 1 април 2011 г.

Зденек Калал је праћење објеката алгоритам учи у лету, вероватно да би наредних 007 Флик (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/zdenek-kalals-object-tracking-algorithm-learns-on-the-fly-like/:
Мицрософт-ов сопствени видео ОнеВисион рецогнизера могу бити роман, али ако људи у Редмонду су озбиљно желе да преузму ствари следећег нивоа, вероватно би требало да баци поглед преко своје рибњак. Зденек Калал, истраживач на Универзитету Сари, управо је створио оно што може бити најсавременији систем познат визија на цивилне свету. У суштини, потребно мунданом задатак праћења објеката у потпуно нову платформу, што корисницима омогућава да изаберете објекат на лету и имају алгоритам одмах почнете са праћењем нешто ново. Неколико секунди, то је у стању да одржи закључали чак и ако ваш објекат конац окреће, или листова повратак. Осим тога, ови "објекти" могу користити као ваздух мишева, ако силу да пратите цифре, а ако вас уче шта је ваше особље изгледа, имаћете потпуно аутоматизован скенер безбедности који могу да препознају лица, и дати / забрана приступа на основу своје базе података бело-листи појединаца. Искрено, радије ћемо га видети и сами него да нас слушају ектоллинг своје врлине - Вид после паузе, по уобичајено.

Наставити читање Зденек Калал је праћење објеката алгоритам учи у лету, вероватно да би наредних 007 Флик (видео)

Зденек Калал је праћење објеката алгоритам учи у лету, вероватно да би наредних 007 Флик (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 23:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Универзитет у Сурреи (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар