петък, 1 април 2011 г.

Сони Музика Неограничено стреаминг сервис који долазе у НГП, ће се појавити Кспериа Пусти ове године и ПСП у неколико недеља "

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/sonys-music-unlimited-streaming-service-coming-to-ngp-will-hit/:
Можда звучи очигледно очигледно у овом тренутку, али је и даље постоји разлог за славље - Сони стриминг претплата музички сервис, музика Неограничено је челу како ПлаиСтатион Портабле и пар дивергентних наследника духовног Следећа генерација Преносни и Сони Ерицссон Кспериа Пусти . Еурогамер сео са Сони Мрежа Забава потпредседник Шон Лајден, који је проширио вест спремно, потврђује да ће услуга бити активирана (барем у Великој Британији) на ПлаиСтатион Портабле "у неколико недеља." У међувремену, Андроид телефонима укључујући и злогласни ПлаиСтатион телефон ће добити Музика Неограничено "ове године" и СНЕ "ће се десити" на НГП, као и, вероватно негде после компанија открива када је њен звери преносни игра станица ће заправо изаћи . Све у име скидања музике са собом где год да се деси да путујете - концепт који је доста популаран добијање сада у праву.

Сони Музика Неограничено стреаминг сервис који долазе у НГП, ће се појавити Кспериа Пусти ове године и ПСП у неколико недеља " првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 02:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Еурогамер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар