петък, 1 април 2011 г.

ГамеСтоп снимци се Спавн Лабс Импулс игра дистрибуције платформу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Ми не би рачунати на свом пословању одлазак у скорије време, али изгледа да ГамеСтоп је сада такође у великој мери клађење на дигитално-дистрибуирати будућности. У том циљу, компанија је управо објавио да је стицање и Спавн Лабс и парне конкурент Импулс, други који се купује из матичне компаније Стардоцк системи. Иако Спавн лабораторије не може бити најпознатија имена, можда сећате свог ХД-720 сет-топ бок - у суштини Слингбок за играчке конзоле - што смо први пут проверио давне 2009 и коначно почео испоруку почетком 2010. То звучи као ГамеСтоп можда неки чак Грандер амбиције за технологију од тога, међутим, као саопштење за јавност компаније каже да је сада тестирање "нове потрошачке интерфејс", који ће корисницима пружити "непосредан приступ широк избор видео високе дефиниције игре на захтев у било ком Интернет уређај ". Као што је наша у Палс Јоистик Имајте на уму, то звучи страшно много као што је ОнЛиве -базирани цлоуд базиран сервис играње, али ГамеСтоп не нуди и многе друге савете у овом тренутку.

Наставити читање ГамеСтоп фотографије се Спавн Лабс Импулс игра дистрибуције платформу

ГамеСтоп снимци се Спавн Лабс Импулс игра дистрибуције платформа је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 16:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар