петък, 1 април 2011 г.

Тиме Варнер уклања из канала иПад апликација, док Цаблевисион припрема један од његових сопствених

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/31/time-warner-removes-channels-from-ipad-app-while-cablevision-pre/:
Тиме Варнер кабла је била прва странка трепере у борби са програмерима у односу на своје нове ТВ уживо стримовање ТВ-ТВЦабле иПад апликација , уклањање канала из Виацом, Фокс и открића. званичном саопштењу компаније само указује на њену избору да се фокусирају на "просвећени програмери" који подржавају њен узрок и да ће обезбедити канале замену (мозда ББЦ, јер је у свим сцреенсхот) АСАП, вероватно чим сутра. Очекујте правна борба да настави да се загреје између Тиме Варнер, која верује да је добио сва права неопходна да се обезбеди ове канале на било ком екрану на купца куће, и програмера, који мисле да није.

Бацање више бензина на ватру је реч Цаблевисион да је њен нови иПад апликација са ТВ и видео на захтев, приступ је требало да буде изван већ и само чека одобрење Аппле пре него што га покреће. Према Валл Стреет Јоурнал "да ће ићи напред покретање Оптимално линк - некада рачунара на ТВ Медиа "Релаи - производ који се доноси видео из својих рачунара на ТВ-сутра. Погледајте списак канала повукао после паузе или на Тиме Варнер'с Блог, ми ћемо вас обавестити када и да ли се било шта промени.

Наставити читање Тиме Варнер уклања из канала иПад апликација, док Цаблевисион припрема један од његових сопствених

Тиме Варнер уклања из канала иПад апликација, док Цаблевисион припрема један од његових сопствених првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 31 Апр 2011 17:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТВЦабле Унтанглед | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар