петък, 1 април 2011 г.

Скипе жели људе да поправи Скипе-5 за Мац ће вас одговорите на позив?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/skype-wants-the-people-to-fix-skype-5-for-mac-will-you-answer-t/:
Скипе 5 за Мац оставља нешто да се жељени - ми то знамо, ви то знате , и изгледа као што су Скипе зна превише. Зато је наш фаворита ВоИП апликација брани помоћ од вас, људи, да побољша кориснички интерфејс. Скипе ради конкуренције да пронађе једну ћаскање стил правилу их све, и почиње узимање прилагођени ЦСС-поднеске 8. априла. Конкурс има три рунде, са једним судија и један Пеопле'с Цхоице у сваком, а затим избор велике награде од шест финалиста. 'с Цхампс Људи се Аппле ТВ-а и оних који бирају судије уловити ВиФи иПад 2, а сви победници добијају копију ЦСС3 за веб дизајнере и годину дана је претплата на Скипе Унлимитед Ворлд Екстра. Гранд награда је једанаест-инчни МацБоок Аир, иПад2, и его подстицај који долази са знајући за ћаскање стил фалсификована у пламену конкуренције ће бити укључен у наредном издању Скипе-а. До изазов? Хит извор линк за детаље.

Скипе жели људе да поправи Скипе-5 за Мац ће вас одговорите на позив? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 01:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Скипе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар