петък, 1 април 2011 г.

Спирално обуку Андроид апплицатион претвара у неко Пеитон Маннинг ... у теорији (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/spiral-training-android-application-turns-anyone-into-peyton-man/:
Ах, генијалност. видели смо Гоогле андроид платформа користи за мноштво апликација неортодоксни током година, али Дејвид је измишљотина Алмослино заслужује рунда голфа цлапс да позовете своје. Такозвани Зивота Фудбал систем користи Блуетоотх Нерф фудбал са 9-осе инерције детекцију покрета модул за обраду (МПУ-6000 по ИнвенСенсе), а када је повезан визуелизацију / бацање апликација анализа, ви сте у стању да анализирају ротација фудбала у реалном времену као што је бачена. Одатле, око разбија орахе и завртње од жреба, и док није у стању да избрбљати савете о исправљању ствари још увек, ми видимо бескрајне могућности за следећу ревизију. Не верујете ми? Постоји видео испод да ћете направити верник од тебе, ипак.

Наставити читање Спирални обуку андроид апликације претвара у неко Пеитон Маннинг ... у теорији (видео запис)

Спирално обуку Андроид апплицатион претвара у неко Пеитон Маннинг ... у теорији (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 15:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе (бенкокес) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар