петък, 1 април 2011 г.

Нокиа и Виса удруже снаге како би НФЦ-Мобиле Паимент на Олимпијским играма 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/samsung-and-visa-join-forces-to-enable-nfc-mobile-payment-at-201/:
Са тачке гледишта гадгетеер, једна од најбољих ствари на Олимпијским играма јесте тенденција да се доносе нове технологије Хостинг град. Узмите 2012 игара, на пример: не само да су Лондонски метро станице добијају ВиФи приступних тачака, али вест је да је Самсунг и Виса су држећи се за руке да испоручи НФВ мобилна решења уплату на град. У ствари, више од 60.000 локација у Лондону већ су усмерени са бесконтактни платни системи, а сада Виза се преговара са банкама да своје бесконтактне картице и мобилних телефона одобрени. За последње, један такав уређај ће бити Самсунг Олимпијских и Параолимпијских игара мобилни телефон који долази са виза-скрипта СИМ картицу, и то ће бити доступна на спонзорисане спортисте, као и различитих трговаца. Поред тога, ова алијанса ће наставити после Олимпијаде, и виза је ваљање своје мобилно плаћање решење у многим другим земљама као што ми говоримо, тако да не би требало бити дуго пре него што чују више виза слушалице најаве.

Наставити читање Самсунг и Виза удруже снаге како би НФЦ-Мобиле Паимент на Олимпијским играма 2012

Нокиа и Виса удруже снаге како би НФЦ-Мобиле Паимент на Олимпијади 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 00:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БГР | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар