петък, 1 април 2011 г.

Лондону белешке планове за покривање целуларном на цеви, бумс Хуауеи се

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Техничку сложеност и финансијски наивност подразумевао је да је амбициозне планове за Лондон покрије своје подземне мреже мобилне воз са сигналом од 2012 Олимпијада се удара сцрапхеап. Упркос великодушну понуду Хуауеи је највише да обезбеди £ 50 милиона ($ 81м) од опреме за пројекат бесплатно , Лондону градоначелника жељу да Велика Британија мобилне оператере да се оне до пете рачун инсталације - без новчић излази из јавне касе - има изненађујуће нашао мало корист. Компликује, уз логистичку хеллриде да покушава да све горе и трчање до следећег лета, то је сада довела до заједничког договора свих заинтересованих страна да одустане од пројекта. Пазите, планира да се Ви-Фи на 120 станица на време за Олимпијске игре су још увек на путу, тако да бар ћемо моћи да сруши неке податке пре рониоце у тим тамним, влажном тунела.

Лондону белешке планове за покривање целуларном на цеви, бумс Хуауеи се првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Мар 2011 15:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Старатељ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар