вторник, 20 септември 2011 г.

Магисто измене аутоматски да видео, делугес интервебс са саванци идиота Аутеур

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/magisto-edits-videos-automagically-deluges-the-interwebs-with-i/:
Ох, куге друштвених медија и ирационални оснаживања у кући, аматерски медији могули. Па, истини за вољу, није свако има истрајност да седи и јебачина кроз сате материјала да створи вешто направљен, спремна за премијера време отпремања . Да се не бринете неталентован хакове, Магисто има веб засновани алат који ће аутоматизовати Ваше недостатак уређивања експертизе, и узбуркају се ИоуТубе достојан , ДОДАЈ стилу клипове препуна музиком у позадини и фенси више прозора ефекте. Сервис, који користи алгоритам да препозна "људе, домаће животиње и пејзаже и може чак ... [анализира] звуке и слике", је раније био доступан у приватној бета фази, али је сада отворена и слободна да свако са камера, компјутер и пристојан интернет конекцију. Видели смо резултате ручног рада компаније и све је прилично иста ствар - некохерентан, подешавање натоварен масхуп. Што ће рећи, идеалан за Твиттер и Фацебоок ИВ капље смо дошли да опстају на. Само напред и тест хипер-софтвер за обраду ван на извору испод - то није као да у ствари треба да урадите ништа, у сваком случају. Само кликните.

Наставити читање Магисто измене аутоматски да видео, делугес интервебс са саванци идиота Аутеур

Магисто измене видео снимака аутоматски да, делугес интервебс са саванци идиота Аутеур првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 07:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Магисто | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар