вторник, 20 септември 2011 г.

Самсунг Епска 4Г Тоуцх добија доле поцепана, потврђује епске црендентиалс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:

Самсунг Епска 4Г Тоуцх је тријумф инжењеринга, сметњи ох-тако-врло-много у ох-тако-мало рам. Шта бољи начин да прослави свој величанствена дизајн, него да га суза све до њених саставних делова, а затим поновно окупљање то? Хвала момци на иФикит, јер су већ то урадили - поново . Занимљиве тачке су само један ЕМИ Схиелд - за разлику од неких конкурената - што је сјајна вест за оне који траже да се угледа сузе низ своје Спринт специфичне ГСИИ . Још увек може показати као изазов, са обе стаклених панела и ЛЦД очигледно спајају на средини телефона, што значи замену за то раскошан 4,5-инчни Супер АМОЛЕД Плус екран могли да докажу скупо. Кликните испод за ликовно ударац по ударац за раскидање, хајде да задржи дроолинг на минимум, а ми ћемо?

Самсунг Епска 4Г Тоуцх добија доле поцепана, потврђује своју епску црендентиалс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 15:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор иФикит | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар