вторник, 20 септември 2011 г.

Аперион аудио други генерације Зона Кућни аудио линк сече музички ланац за 150 долара

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/aperion-audios-second-gen-zona-home-audio-link-cuts-the-musical/:
Нема потребе за звучника за полице ? Нема проблема. Аперион аудио управо представио другу генерацију Зона Кућни аудио систем веза, омогућавајући кабл детестерс да шаљете музику у било који УСБ / 3,5 мм омогућена извор, добро ... праведан о било што. Основни ХАЛ пакет се састоји од компактног бежични предајник и пријемник, а од нема власничких марифетлуци у току, ради се о као универзална у природи, као што ћете наћи. Непотребно је рећи, људи који су покушавали да пронађу лако (ИСХ) начин да се конвертују своје постојеће унутрашње / спољашне звучнике у бежични звучници би свакако требало да имају сазнајте, обзиром на то да ће га ток некомпресовани 16 бит/48 кХз ЦД квалитет звука до три истовремена зоне, $ 149 цена само може да буде оправдано. Хит извор да сазнате више (или места на Вашу поруџбину, ако сте довољно чули).

Наставити читање Аперион аудио други генерације Зона Кућни аудио линк сече музички ланац за 150 долара

Аперион аудио други генерације Зона Кућни аудио линк сече музички ланац за 150 долара првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 01:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Аперион аудио | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар