вторник, 20 септември 2011 г.

Мицрософт да понуди са попустом хардвер, софтвер за студенте из породица с ниским примањима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Не треба докторат из економије да се схвати да су времена прилично тешко у овом тренутку - нарочито за оне који су на доњем крају лествице прихода. Срећом, међутим, Мицрософт је најавио нову иницијативу чији је циљ пружање милион ученика из породица с ниским примањима са субвенцијом хардвера, софтвера и широкопојасних услуга. Овај трогодишњи дигитална инклузија програм је продужетак Облик Редмонда је будућност кампање, која је, током пет година, већ је ставио рачунара у рукама више од 10 милиона сиромашне деце широм света. У оквиру овог јавно-приватног партнерства, Мицрософт ће радити са различитим непрофитна, корпоративних и владиних организација да обезбеди јефтине рачунаре, едукативни софтвер, вештине обуку и хигх-спеед Интернет онима којима је то најпотребније. Крајњи циљ је, наравно, је да се премости јаз достигнуће поделе са студентима у кући интернета из њихових мање дигитално опремљен вршњака. Према Федералних резерви, деца која немају онлине приступ код куће постдипломске средњу школу по стопи која је шест до осам процентних поена ниже од оних који раде. Инфлатинг националне стопе сиромаштва и ширење прихода празнине вероватно неће много учинити да правни лек који неслагање, али ми свакако си у нади да Мицрософт направи разлику. Сазнајте више у пуном јавношћу, након паузе, или на извору линк испод.

Наставити читање Мицрософт нуди са попустом хардвер, софтвер за студенте из породица с ниским примањима

Мицрософт да понуди са попустом хардвер, софтвер за студенте из породица с ниским примањима првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 15:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар