вторник, 20 септември 2011 г.

МакерБот је корњача Рацерс Шел крстарење око наше канцеларије (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Овог викенда кафу фаире у Њујорку је био лош са 3Д штампача . Сваки шатор у отвореном простору била је препуна капацитета са стварима, њихови власници стоји поред њих, показивање мале ситнице које би створили са уређајима. Судећи по њиховом присуству, изгледа мало сумње да је технологија је доказао успех са произвођач заједници. Међу јавности, међутим, они су много теже продати. Можда је то цена, или можда је то генерално досадна конотације речи "штампач", или је то само може да буде чињеница да није било право легендарног слику да помогне продају производа за јавност.

МакерБот је корњачевина Рацерс може бити само амбасадору да свет 3Д штампе потребе. Играчка фудбал величине РЦ аутомобили су доказ да може уређаје претворити било шта што можете да замислите у стварност. Постоје извесна ограничења, наравно, као и чињеница да предмети штампани не може бити већа од пет центиметара у пречнику. Творац Гранате 'заобићи који је признао пропуст од стране монтажа производа из мале комаде који пуцкање заједно. Погледајте више заснована на утисцима и видео са такмичарима, након скока.

Наставити читање МакерБот је корњача Рацерс Шел крстарење око наше канцеларије (видео запис)

МакерБот је корњача Рацерс Шел крстарење око наше канцеларије (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 13:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Няма коментари:

Публикуване на коментар