вторник, 20 септември 2011 г.

Немачки инжењери желе да преполови ЕВ трошкове производње до 2018, изгледа уверен о томе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/german-engineers-want-to-halve-ev-manufacturing-costs-by-2018-s/:
Чежња за ЕВ који може да стане у ваш буџет ? Ви не можете морати да чекате предуго, наводи група инжењера на Карлсруеу Института за технологију (КИТ), који су са циљем да се преполови додатак у производњи трошкова до 2018. То је све део нечега што се зове Компетенција Е - € 200 милиона ($ 273 милиона) иницијативу која ће извући на стручност 250 научника из 25 различитих институција, у нади да ће стварање нових и исплативо методе производње енергије возова и батерије. Под јавно финансира пројекат, који је најављен на прошлонедељном Међународном сајму , КОМПЛЕТ истраживачи ће конструише "фабрици истраживања" где ће развијати и покажу своје процесе и технологије. Према вођа пројекта Андреаса Гутсцх, идеја није да се створи концепт који би могли уродити плодом неколико деценија на путу, већ да развије више прагматична решења која се могу интегрисати на индустријском нивоу у релативно кратком временском периоду. "Ми смо више фокусирани на проучавање појединачних молекула или компоненте, али на развоју решења на нивоу система, које испуњавају индустријске потребе", рекао је Гутсцх Наука | бизнис. "Ми активно се приближавамо индустрије, па чак и интензивирати ове напоре ... Водимо одличне истраживања за примену, а не за фиоку". Пуни 50 инжењери ће почети рад на надлежности Е следеће године, а пројекат требало би да завршим до 2018. Пурр прошлости паузе за више детаља, у пуном саопштењу.

Наставити читање немачки инжењери желе да преполови ЕВ трошкове производње до 2018, изгледа уверен о томе

Немачки инжењери желе да преполови ЕВ трошкове производње до 2018, чини сигурни о томе првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 09:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Фаст Цомпани , Наука | Пословни | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар