вторник, 20 септември 2011 г.

Т-Мобиле корисници ће моћи да задржи планове стопа на АТ & Т, након истека рока уговора

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
После спајања компаније АТ & Т & Т-свет је мистериозни један. Нико не зна како изгледа или шта правила ће бити, и то је сасвим вероватно нећемо знати све одговоре до стицања је завршена - ако чини се тако далеко . Ипак, најмање још један део је додат загонетке за сада; у складу са унутрашњим запосленом Питања послате да ТмоНевс, сваки купац у љубави са својим садашњим темпом план ће бити дозвољено да деда га у систем АТ & Т и држите га након њиховог уговора истекне. Занимљиво је да, не каже ништа о томе шта ће се десити ако желите да надоградите ваш телефон, што може бити сасвим друга прича. Најмање овај мали комад вести служи да би умирили нервозан душе забринути су били принуђени да високо цењени и скупљи план, који могу држати много људи из изненада скаче брода.

Т-Мобиле корисници ће моћи да задржи планове стопа на АТ & Т, након истека рока уговора првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 20 Апр 2011 14:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар