неделя, 31 юли 2011 г.

3ДС НСЗ Амбасадор програма игара ће додати висе играца, друге функције

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/30/3ds-nes-ambassador-program-games-will-add-multiplayer-other-fea/:
Нинтендо 3ДС
Нинтендо заиста жели да га чине и до оне који већ гранатирали из $ 250 за 3ДС, у светлу помолу $ 80 снижење . Ви вероватно већ знао да ћеш добити гомилу бесплатних игара НСЗ 1. септембра, али такође можете да очекујете да буду ажуриране и побољшане у будућности. Ови неће бити пола срца портове који се истиснути до почетка усвојиоци, изрешетана бубе, и заборављен. Нешто касније ове године, они ће бити понуђен као плаћа верзије преко еСхопа са карактеристикама као што мултиплејер симултаног играња. Најбољи део? Они испуњавају услове за амбасадора Програма ће добити бесплатан упграде на малопродајну верзију. Једна од особина можемо вам рећи неће бити, иако је додао је 3Д - класични наслови као Легенд оф Зелда и Супер Марио Брос остаће блазено дводимензионалне.

3ДС НСЗ Амбасадор програма игара ће додати висе играца, друге функције првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 30. Јул 2011 19:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | извор ИГН | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар