неделя, 31 юли 2011 г.

Здравство Поремећај: провајдери праве новинској индустрији грешке (ИИИ део)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SbWoNTgNtqk/:

Напомена уредника: Овај пост је гост написао Дејв Чејс, директор Авадо.цом , здравствених технологија компанија која је ТецхЦрунцх финалиста пореметити . Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре консалтинг за 25 болница и био је оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

Од друге половине 90-их, рукопис је на зиду за новинске компаније да медији је будућност дигиталне. Хецк, сопствени бизнис новине "секције пријавио на овај тренд. Упркос томе, већина индустрије усмерена на традиционалне стратегије као што је узимање на дуг да стекну другим новинама, или улагање у нове штампарске машине, што је довело до катастрофалних последица.

Да будемо искрени, било је неких дигиталних инвестиција, укључујући и запошљавање топ фиока таленат. Међутим, током времена, дигитални тимови су били маргинализовани и на крају таленат који је способност да се трансформише ових организација отишли ​​у могућности, где су им руке нису везане. Другим речима, обавеза није било довољно дубоко да спроведе истинске трансформације.

Сада узмите у обзир здравствене заштите у САД: Постоји јасно разумевање да мора индустрији помак фокус ка резултатима из "уради више, рачун више" оријентације. Ако је икада постојао индустрије која би требало да схвате да је ефикасније да се обрати основним условима него лечење симптома, она треба да буде здравствена заштита. Или, као познати почетком новине издавач наводи, "унца превенције вреди пола килограма лек." Превенција фокусирана на земље као што су Данска су се драматично смањила потреба за болнице. Једном у 155 болница, они су мање од трећине да је данас. Мислим да ово лако позната чињеница је вест да се здравствених услуга говорим.

Да ли они не знају ове чињенице, или их игноришу, чињеница је да су невероватно велике капиталне инвестиционе пројекте на етикета на роби за многе здравствене системе. Од 62% болница су засноване на мисији, непрофитне организације, то је запањујуће да су више фокусирани на решавање капиталних пројеката од опште здравље својих заједница. Нико није направио случај, на пример, да хронични услови који троше 75% од $ 2.6 билиона картицу у САД најбоље се обратили изградњу више објеката. Неки би случају да постоји све већи здравствени некретнина мехур док су трошкови хроничних стања и даље да се шири.

У здравству, то је као да градимо бољи фирехоусес и улагање у више ватрогасне опреме, док ми радимо еквивалент остављајући око масне крпе, допуштајући деца се играју са ватрометом на сувим падинама брда, и изградњу објеката са једним излаз. Можемо имати најбољи "ватрогасне" алата и таленат у свету, али ми бисмо много боље ако се спречила те "ватре" из почетка на првом месту.

Др Тед Епперли недавно је завршио мандат као шеф америчке академије породичних лекара и води породичне медицине резиденцији Ајдахо програма, који обухвата 80 лекари опслужују преко 20.000 пацијената. На турнеји по свом објекту, он је престао да коментарише на сцени у чекаоници од њихових највећих клинике, нешто што је типично за канцеларије многих лекара чекаонице смо сви искусили. Он је описао сцену као неуспех у односу на визију онога што је за планирање о имплементацији.

У визији Епперли, он описује конзолу која вуче из регистра свих својих пацијената. Уместо да реактивно чека неко да представи себе на клиници, он предвиђа систем који проактивно прати низ услова његове популације пацијената искуства. На пример, то ће обезбедити дијабетичара имају редовне стопала и око испита и ниво глукозе у крви се константно пратити. Ако неко још увек није заказан АППО-

Няма коментари:

Публикуване на коментар