неделя, 31 юли 2011 г.

(Оснивач прича) Бен Лерер: Тхриллист Хоће ли "40 милиона долара прихода ове године"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/71DLjnKYsqE/:

У овој епизоди Оснивач приче , Крис Диксон седне са Тхриллист ко-оснивач и ЦЕО, Бен Лерер (који је такође партнер са оцем Кена Лерер у Лерер подухватима). Циљане према младићима, Тхриллист је "платформа за момке", који нуди "и локалне и национални садржај и трговине смоосхед на једном месту", каже Лерер.

Инспирисан Дневни Кенди Боба Питман је (Питман је рано инвеститор у Тхриллист), Лерер основао Тхриллист неколико година из колеџа. Пре него што је схватио да жели да створи водич град момци, он и његов саоснивач је прошао кроз много "за брзо богаћење шема" са заједничка нит да не зна ништа о било којој од њих. Једино што они заиста знали је "неозбиљна забава и куповине глупо срање." И тако Тхриллист је рођен. Водич за момке са гласом часописа националног мушкараца, али локални фокус.

Данас сајт има верне следеће између 3 и 4 милиона мушкараца претплатника, који су веома атрактивни за бренд оглашивача, али и врло тешко да се постигне. Лерер изграђена реклама и садржаја пословне угледне 8-фигура у годишњим приходима, али онда је погледао око себе на друштвеним трговина компанија као што су Гроупон и позлаћена и мисли да може да зграби комад да је формирање паралелне коморе предузећима и цросс-продаје његов демографски. Тако је прошле године он је купио ЈацкТхреадс , група купује сајт за теме мушкараца. У јануару, он је слојевита на посао бави Тхриллист Награде .

Приходи пуцао кроз кров. Лерер пројеката Тхриллист достићи "око 40 милиона долара прихода ове године, скоро троструко у односу на прошлу годину." Он је сада запошљава 115 људи, у односу на 45 прошле године. Није лоше за бизнис заснован на неозбиљним срање.

Погледајте претходне епизоде ​​овде Оснивач приче .


Няма коментари:

Публикуване на коментар