неделя, 31 юли 2011 г.

Мицрософт круна 20 победника у такмичењу око манго, губитници кући бесплодни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/microsoft-crowns-20-winners-in-mango-app-contest-losers-go-home/:
Мицрософт круна 20 победника у такмичењу око манго, губитници кући бесплодни Мислили смо да манго је нектар је већ прилично проклето слатко, али група младих програмера је недавно преузео изазов да се на следећу генерацију Виндовс Пхоне 7 искуство још више укусно. Након горе на прошлогодишњој "Роцкстар" конкуренцију, Мицрософт је замолили су двадесетак студенткиња да поднесе манго прототипова апликација путем Твиттер-а, уз обећање програмера телефона за врх уноса. Међу првих 20 # ВПАппИтУп поднеске су програм који помаже Цолорблинд схватити шта хладу Пуце они Пеепинг и садистички алармни сат који захтева од корисника да решите загонетке пре удара одлагања дугме. Очигледно, Мицрософт и даље има 30 Виндовс телефони да предају, па је у потрази за младим девс да понуде Америке Нект Топ апликација манго. Подношење смернице можете наћи на извору линк испод.

[Хвала, е-Ден]

Мицрософт круна 20 победника у такмичењу око манго, губитника иду кући бесплодно првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 15:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Прозора Блог тима | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар