неделя, 31 юли 2011 г.

Сада квадрат Обрада 4 милиона долара Мобилни плаћања по дану

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ub-iSmYR3QE/:

Равни са 100 милиона долара у нова средства, Трг наставља да расте као коров у мобилном простору плаћања. Након положеног $ 3 милиона знак крајем маја, Трг је сада обрада свакодневно $ 4 милиона мобилних плаћања, као и на путу је да достигне 100 милиона долара у трансакцијама у јулу. И ЦОО Кит Рабоис нам говори да очекује да ће компанија да удвостручи овој књизи до октобра.

Крајем јуна, Трг подигао масивне круг финансирања које вредности компанија преко $ 1 милијарду. У време објављивања, откривено је да је Трг обрада скоро 4 милиона долара у исплате по дану, али компанија је превазишао тај знак месец дана касније. Рабоис нам говори међународна експанзија је део следећој фази раста. Он очекује да ће почетна плаћања покретање могућности изван САД у 2012.

И иПад коришћење Трга је у порасту, нарочито после компанија покренула ремети нову иПад апликација да замени касе и лоиалти картица. Квар у смислу употребе су иПад (21%), иПхоне (45%), иПод-(3%) и Андроид (31%).

У протеклој години, Трг је продао више од 500.000 кредитних картица читача , обрађује више од милион трансакција месечно. И Трг уређаји су сада продају у Аппле продавнице .

У суштини, ако није требало Тргу озбиљно, можда би требало да размотри.



Няма коментари:

Публикуване на коментар