неделя, 31 юли 2011 г.

ОМГ / ЈК: Човек у Иеллов Јацкет

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zSjsT0i3rhs/:

Вратили смо се за нову епизоду Омг / ЈК - карактерише и својих домаћина поново у студију ТЦХК (сам се вратио у СФ за наше Мобилни Први ЦрунцхУп ). Ох, и ову епизоду такође укључује камеја од стране човека у великом Иеллов Јацкет. Нећу га покварити.

Смо кицк офф епизода ове недеље од стране роњење у нову огласну Твиттер-формат, који омогућава брендова на место Промовисан Туеетс на врху потока својих следбеника ". Твиттер је дуго поигравање са различитим форматима огласа - да ли ће ова молимо Вас да кориснике, или само да их нервирам?

До следећег имамо Фацебоок-тајна иПад апликација, која су цурили као део званичне упдате за свој иПхоне апликација. МГ је добио руке на апликацију и тестирао га пре него што Фацебоок-одсечен приступ, и његов први утисци су добри - подесите да се детаљима.

Коначно смо разговарали Аирбнб недавно фијаско, где домаћин је имао свој дом уништен гостију, и како покретање је одговорила на питање. Имајте на уму да ову епизоду убијен пре неколико дана, тако да не разговара наш највећи последњих порука о ситуацији.

Овде су неке поруке које су релевантне за епизоде ​​ове недеље:

Претплатите се на нас на иТунес!


Няма коментари:

Публикуване на коментар